torsdag 30 augusti 2012

Ensam med Wilfred!

Chokladbollar à la Linnea&Wilf
Utmaningen denna vecka var att lämnas själv hemma med Wilfred i tre dagar. Jemma har nämligen åkt till Schweiz för att titta på några olika skolor där eftersom vi kanske flyttar dit så småningom! De två andra pojkarna sover hos kompisar nu men kommer hem i morgon så då blir det tre ungar i stället för en att ta hand om själv. Det har gått jättebra med Wilfred nu i två, riktigt mysiga&roliga, dagar. Vi har haft mycket för oss. Utöver alla måstesysslor som hund, höns - och hästskötsel, tvätt, disk och matlagning har vi bl. a. vikt flygplan, båtar och hattar av papper, lekt i regnet (hoppat i vattenpölar är en storfavorit!) och tittat på hans favoritfilm TractorTed. Vi har även bakat chokladbollar och kladdkaka. Han tycker det är jättekul att baka (framför allt slicka ur skålen efteråt och diska med mycket bubblor!)
Bilden visar resultatet av våra goda chokladbollar!

Än så länge har det alltså gått bra, hittade t.o.m hem från tågstationen i en annan stad jag aldrig varit i innan med en gråtande Wilf i baksätet, men utmaningen är ju inte slut än! I morgon kommer den riktiga prövningen när alla tre är hemma... 



Grytor, kastruller, burkar, lock och träslevar kan användas till mer än bara mat.. Av Dyter-bröderna Teddy och Wilfred används de till att skapa ett rockband! Vilket tryck, vilken ljudnivå, vilken musik de skapade!



Förresten.. skulle aldrig ha kommenterat det där med vädret. Igår och idag har det regnat, regnat och regnat! Och så har det regnat lite till... MEN inga sura miner här inte, det är kul att vara ute och blöta ner sig! Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder... (även om jag trivs bättre med solsken än ösregn)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar