måndag 24 december 2012

Julafton spenderades i backarna!




Vilken annorlunda men härlig julafton! Klockan 9 i morse var vi påklädda och redo för en dag i skidbacken. Kom hem strax innan 17:00. Så otroligt härligt väder och trots att det var lite isigt i backarna klagar jag inget alls. När jag och Dave (pappan i familjen som hälsar på) utforskade området lite mer idag fastnade vi i en av stolsliftarna. Den stod stilla i ca 20minuter.. men det gick ingen nöd på oss inte, strålande sol, lite go' musik, intressanta samtalsämnen och härlig utsikt tackar man väl inte nej till?




Efter skidåkningen åt vi en god dinner och barnen var riktigt ivriga! Allt skulle ju fixas inför natten så att tomten kan komma med presenterna!
Såhär glada var de precis innan läggdags. I morgon bitti väntar paketöppning, julfrukost och skidåkning och senare på dagen blir det "turkey-lunch" och ännu mer paket...











Ringde upp familjen hemma i Sverige på skype idag också, för att säga god jul och få känna på lite svensk jul också! Men det är ju inte samma sak som att faktiskt vara hemma på riktigt. Saknar er <3

Hoppas just du som läser detta har haft en riktigt bra julafton med mycket mat, presenter och kärlek från nära och kära. Jag har ju den biten kvar...! Än en gång, GOD JUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar