onsdag 19 juni 2013

J A G S V E T T A S I H J Ä L !

23 grader.. Inte så farligt hemma i Sverige, men här i England är det helt annat! Sååå varmt. Det är ingen skön värme utan sådan där klibbig åskvärme som man får ont i huvudet av. B L Ä
Aldrig är man nöjd.. det är för kallt på vintern och för varmt på sommaren. Huset verkar inte riktigt förstå att man ska hålla inne värmen på vinter och släppa ut den på sommaren heller. Haha.. nä nu ska jag sluta klaga. Solen har ju tittat fram lite i alla fall, får vara glad för det :)

Idag har vi satt upp ett stort partytält i trädgården som vi ska ha på söndag då det är dop för tvillingarna :) Det är fullt hus här mellan fredag - söndag! Jag rymmer ner till Windsor på fredag lunchtid dock, för att träffa Ian lite sen "fira midsommar" på lördag i London (med Linnea och en annan svensk aupair som jag inte träffat innan) Svenska kyrkan anordnar visst något där! Ska bli intressant. Midsommar är ju inget som firas i England.


Nu ska jag snart på bio med Pia. Vi ska se "After Earth" med Will Smith och hans son i huvudrollerna. Får hoppas att den är bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar