måndag 24 juni 2013

Christening!

Jättedålig kvalité på bilden tyvärr men den får duga. Så såg Imogens dopklänning ut och Alexandra hade en liknande med blått, något olikt, mönster på istället hann tyvärr inte få någon bra bild på det.


Ovan ser ni Nigel och Rebecca som håller de nydöpta tjejerna i famnen i kyrkan. Efter ceremonin åkte vi alla hem för att äta lunch. Ca 50pers var vi, mestadels släkt och gudföräldrar. Det bjöds på kallskuret, potatissallad, tre olika sorters pajer, en linssallad och en grekisk sallad. Det var väldigt gott! Till efterrätt fanns det hur mycket som helst att välja på! Cupcakes, chokladtårta, maräng/jordgubbstårta och själva "huvudtårtan" som var den samma som man serverar på jul. Fick lära mig att den typen av tårta används vid både jul, bröllop och dop!

En gudfader kom ner ända från Skottland och var iklädd sin kilt! Vi fick det även bevisat att "äkta skottar inte har något på sig under kjolen"    .......

Vi hade ganska tur med vädret, förutom en rejäl skur! Barnen valde att stanna ute på gräsmattan medan alla vi andra tryckte ihop oss i partytältet..


Hoppborgen var en storfavorit hos alla barn! Här utforskar Alexandra rutschkanan..

Tjejerna fick många fina presenter, av mig var sitt silverhalsband med ett A respektive I på. 
Väldigt kul att se hur ett engelskt barndop går till. 
Det var en fin dag, värd att minnas. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar