tisdag 8 januari 2013

Teddy tappade sin framtand!

Första dagen i den nya skolan för barnen idag. Det gick bättre än förväntat, trots lite våta kinder hos Percy strax innan han skulle gå in i klassrummet. Men när vi hämtade dem på eftermiddagen kom han ut med ett stort leende och hade haft en bra dag. Hoppas det fortsätter lika bra :) Det är mycket nytt, både för barnen och för oss andra som måste förbereda allt till skolan, men vi kommer nog in i en rutin snart! Första dagarna är ju alltid värst.
Teddy lyckades även tappa en tand i skolan, när han åt lunch! Så den ligger nu under en äggkopp i hans rum, kommer förhoppningsvis omvandlas till ett mynt inatt! ;)

Jag har vart hemma med Jemma och Wilfred idag (han är inte i skolan varje dag...) och vi har varit ute nästan hela dagen, har varit underbart väder! Satt till och med ute och åt lunch i solen. Bilden är tagen från Walensee, en liten stad 15 min bort från Flums där vi bor. Där gick vi runt, tittade på båtar, lekte med stenar och pinnar (haha) och hade en allmänt trevligt stund vid sjön :)



För er som inte visste... ALLA tvättmaskiner och torktumlare i Schweiz stängs automatiskt av en timme på förmiddagen och en timme på eftermiddagen VARJE dag! Slightly annoying när man försöker tvätta...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar