onsdag 27 februari 2013

Toddlergrupp!



Idag tog jag och Nigel med oss tjejerna till en "toddler-group". De verkade tycka det var riktigt kul att komma ut lite, se nya ansikten och leka med andra leksaker (eller..tugga på andra saker rättare sagt! Allt går dirket in i munnen på dem)
Som sagt, de velade gilla det och det gjorde vi också så det blir nya sysselsättningen på onsdagsförmiddagar! Var ju riktigt lyckat att gå till toddlers med Wilfred, hoppas på att detta blir lika bra :)

Allt rullar på riktigt bra fortfarande och tjejerna både växer och utvecklas! Alexandra öppnade en kökslucka här om dagen, så nu får vi akta oss så det inte blir några olyckor som klämda fingrar etc. Imogen (som håret växer massa på) älskar att stå upp och har även börjat "gå" om man håller henne i händerna. Hon liksom vaggar framåt med tar ändå steg. Alexandra bara släpar fötterna. De har inte riktigt hittat balansen att stå upp utan stöd men styrka finns det gott om!! På tal om styrka..de har även börjat dra sig upp från sittande position om de håller i något, t ex en bricka på soffbordet!!
Det händer så mycket och det är så kul att följa utvecklingen! De vill hålla skeden själva när de äter och det är inte tyst många minuter på dagarna nu eftersom de börjat "prata" otroligt mycket nu. Dadaadadada hörs hela tiden, så sött ^^ Bara väntar på att de ska börja krypa runt i hela huset..hoppas det dröjer ett tag till (haha..)

Helgens planer:
På fredag är jag barnvakt och då kommer några kompisar och vi ska laga mat och titta på tv tillsammans. Vi ska göra tacos (min favorit!!), hoppas på att det blir lika gott som hemma i Sverige.
Sen på lördag ska jag och Pia ta en tripp till London, shoppa loss och stanna där till söndag. Bränna pengar.....haha, nä men det ska bli riktigt kul att åka ner dit igen :)

Smiiile!


Tittar på "one born every minute" nu men ska snart gå och lägga mig, i min kalla säng. Det är så kaaaallt här! Vill ha sommar nu, har tröttnat på kylan.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar