onsdag 3 april 2013

Påsk ?

Jaha, har det varit påsk? Kändes inte som att det var påsk, precis som julen inte kändes som jul. Inget påskpynt, ingen påskbuffé och inga "riktiga" påskägg. Påskäggen här i England är som ett choklad-äggskal (ungefär som ett kinderägg fast större) och man fyller dem inte med något. Men gott är det ju i alla fall ^^
Jag hade långledigt över påsk, var ledig fredag, lördag, söndag och måndag. Familjen åkte upp till Norfolk för att spendera påskhelgen med Rebeccas föräldrar men jag valde att stanna hemma och ta det lite lugnt och träffa vänner :)

Förra veckan åkte jag och Rebecca med tjejerna till en kompis som också har en bebis. Eller, mamman jobbar så det var en nanny som var hemma och tog han om Emilia som hon heter. Vi dekorerade chokladägg! Mycket kladd och det mesta åkte in i munnen direkt, men lite fastnade i alla fall! Nedan är en bild på resultatet av Imogens ägg



Viktigt att borsta de få tänder som finns, och åååh så kul det är!
Borsta tänderna tycker de väldigt mycket om, och nu har de snart 4 tänder att hålla rena! Två nere sedan innan och två till uppe håller precis på att bryta igenom. Smärtsamt men nödvändigt..

Försöker du rymma Alexandra?!

De blir mer och mer stabila på fötterna, speciellt Alexandra. De älskar att "gå" och stå och vägrar sitta ner en längre tid. Idag satte Nigel upp stora skyddet för den öppna elden, välbehövligt för de blir mer och mer rörliga när de ligger på mage. Alexandra kryper bakåt, ibland något steg frammåt, och Imogen rör sig runt på något annat konstigt vänster!
Imogen har även börjat vinka, väldigt sött! Och att härma allt man gör är också något de fått intresse för, speciellt Imogen. Att ha en leksak i vardera hand och slå dom mot varandra är riktigt kul och gör mycket oljud har de kommit på!
Nästa vecka, om de mår bättre(de har en långdragen förkylning just nu), ska vi börja simma med dem och vi ska även gå till en bebis-sånggrupp, JoJingle. Ser fram emot det, ska bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar